Borrelplank

Oliva Borrelplanken

Oliva Borrelplanken zijn te herkennen aan de kernwoorden: vers, kwaliteit, lekker en een mooie opmaak. Alsof je het zelf opgemaakt hebt; goede houten planken met porselein, glas en (grotendeels) duurzame verpakkingsmaterialen. Wil je van de borrel een compleet feestje maken, dan kunnen we je vol trots onze heerlijke wijnen van Astrid Joosten en Thérèse Boer aanbevelen. 

Oliva's Keuze

€11,50 per persoon

Heerlijk genieten van een rijkelijk gevulde borrelplank met o.a. een selectie kazen, diverse worstsoorten, nootjes, zoutjes, capresesticks, bruschetta en een heerlijk broodje met dip en tapenade. Romantisch met zijn tweeën of gezellig met familie of vrienden. Vertel voor hoeveel personen je de borrelplank wilt bestellen en wij zorgen voor een heerlijke ervaring. 

Bij je bestelling kun je desgewenst ook een fijne fles wijn bestellen.

Oliva Deluxe

€14,50 per persoon

Wil je van de borrel een complete beleving maken? Dan is Oliva Deluxe een fijne optie. De borrelplank van Oliva’s Keuze wordt dan verder uitgebreid met extra’s zoals wraps, gevulde dadels, notenbrood en extra kaas of worst. Grote kans dat je daarna een maaltijd overslaat. 

Bestellen

Minimaal 1 dag van te voren

“Bijzonder smaakvol en meer dan genoeg. Het avondeten hebben we overgeslagen"

Tevreden klant

Trots op Oliva